USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Гострий голод через пандемію загрожує 20 країнам світу, – ООН

25 Березня 2021 09:52
Понад 34 мільйони осіб у всьому світі перебувають на межі гострої нестачі їжі.

Про це йдеться в спільній доповіді продовольчої та сільськогосподарської організації ООН і Всесвітньої продовольчої програми, пише ТСН.

«Ємен, Південний Судан і Північна Нігерія очолюють список з 20 країн і стикаються з катастрофічним рівнем гострого голоду. Деякі сім’ї в районах Південного Судану і Ємену вже відчувають голод або перебувають під загрозою голодної смерті», – повідомляється в звіті.

Більшість постраждалих країн знаходяться в Африці, але голод буде різко зростати в більшості регіонів світу. У списку ООН – Сальвадор, Гватемала, Гондурас, Венесуела, Ліван, Сирія та Афганістан.

«Ми бачимо, як на наших очах розгортається катастрофа. Голод, викликаний конфліктом і підкріплений кліматичними потрясіннями та пандемією COVID-19, стукає в двері мільйонів сімей», – сказав Девід Біслі, виконавчий директор Всесвітньої продовольчої програми.

Для боротьби з голодом необхідно збільшити постачання гуманітарної допомоги, надати регіонам посухостійке насіння, відновити водозабірні споруди та впровадити схему оплати праці готівкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
999 Показати IP 25 Березня 2021 10:03
Більшість постраждалих країн знаходяться в Африці та у Європі, але голод буде різко зростати в більшості регіонів світу. У списку ООН – Сальвадор, Гватемала, Гондурас, Венесуела, Ліван, Сирія, Афганістан та Україна. Сказав Девід Біслі, - виконавчий директор Всесвітньої продовольчої програми.
Якось так. Показати IP 25 Березня 2021 15:10
Найбільша житниця Європи і буде голодувати? Це просто ,,,,!
МАША Показати IP 25 Березня 2021 23:18
Понад 34 мільйони осіб у всьому світі перебувають на межі гострої нестачі їжі , але сидять на карантині в масках , щоб не захворіти на коронавірус.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus