USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Говерла» - «Волинь»: матч за місце під сонцем

18 Травня 2013 08:40
«Говерла» та «Волинь» можуть зняти усі питання стосовно другого кандидата на виліт із УПЛ, якщо лучани здобудуть бодай один заліковий бал. Утім, як свідчить статистика, обидві команди дуже добре грають проти суперника на своєму полі. Матч розпочнеться в Ужгороді в суботу о 18:30 . Повідомляє сайт ФК «Волинь».

Підопічні Олександра Севідова чи не увесь чемпіонат намагаються зберегти прописку в УПЛ, налаштовуючись на кожен матч, як на останній. На жаль, щось подібне останнім часом можна сказати і про «Волинь», яка має в пасиві найтривалішу в лізі серію без перемог.

У складі «Говерли» дискваліфікованих немає, а лучанам не допоможе Ванче Шиков, у якого перебір карток. «Волинь» у п’ятницю вранці прибула до Ужгорода, де увечері відбулось передматчеве тренування команди.

Історія матчів «Волині» проти «Говерли» - дуже багата, оскільки команди постійно зустрічалися в класі «Б» та другій лізі союзного чемпіонату. Разом із кубковими поєдинками зіграно 77 матчів. Лучани виграли 27 разів, програли – 28 матчів, унічию зіграно 22 поєдинки.

Різниця голів: 88 – 94. Історично склалося так, що обидві команди дуже добре грають вдома. От і «Волинь» із 37 зіграних в Луцьку матчів виграла 23 і тільки тричі програла.

А от в чемпіонатах України у вищій лізі суперники зустрічалися всього у двох чемпіонатах. У роки, коли закарпатці грали в еліті, з неї вилітала «Волинь» і навпаки. Отож, у п’ятьох матчах «Волинь» виграла тричі і двічі зіграла у нічию. Різниця голів - 11:5 на користь «Волині». На своєму полі ужгородці зуміли тільки двічі не програти.

Поєдинок у листопаді 2012 року (2:1) у Луцьку був трохи скандальним, бо запам’ятався сумнівним пенальті, коли м’яч після прострілу Бікфалві влучив у голову, а не в руку Щедракова. Савич з «точки» не забив, але Аржанов добив м’яча у дальню дев’ятку і відкрив рахунок. Закріпив перевагу «Волині» Савич – він відгукнувся на пас головою Овонікоко, втік від захисників і переграв Бабенка.

Арбітром матчу буде Олександр Дердо із Іллічівська, телетрансляцію проведе канал «Футбол».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Є Показати IP 18 Травня 2013 09:32
ПЕРША ЛІГА вітає ВАС, ВОЛИНЯНИ!!!
maxim.maryanchyk до Є Показати IP 18 Травня 2013 09:54
Сьогодні буде видно яка ліга нам світить.
ВАСЯ Показати IP 18 Травня 2013 10:55
світить їм грати з піддубцями ,а не перша ліга.ЦЕ ГАЗ-МЯЗ ЛУЦЬКА ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus