USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Грабували наркодилерів та викрадали людей: на Донбасі викрили групу поліцейських

10 Липня 2020 15:22
У Донецькій області правоохоронці викрили командира взводу роти тактико-оперативного реагування, двох його підлеглих і поліцейського управління патрульної поліції на збуті наркотичних засобів, викраденні осіб, перевищенні влади і вимаганні.

Про повідомляє Корреспондент з посиланням на пресслужбу Офісу генпрокурора.

За даними слідства, в квітні-липні 2020 року правоохоронці, за попередньою змовою, займалися збутом наркотичних засобів, бойових припасів, перевищували владу, застосовуючи насильство до осіб, які займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів, а також позбавляли їх свободи.

Також, за даними слідства, вони незаконно проникали на об'єкти приватної власності, вилучали наркотики з метою подальшого їх збуту і вимагали від наркодилерів хабарі за непритягнення до кримінальної відповідальності.

Під час обшуків у службових кабінетах, за місцями проживання фігурантів та в транспортних засобах виявлено та вилучено гроші, боєприпаси, гранату Ф1 і наркотики.

Слідство триває, затриманим готують повідомлення про підозру за низкою статей Кримінального кодексу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus