USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гравець «Волині» потрапив до збірної туру за гол бісиклетою

16 Вересня 2020 23:01
Гравець «Волині» Віктор Хомченко, який забив у ворота суперників красень-гол бісиклетою, потрапив до смиволічної збірної 2 туру Першої ліги.

Про це повідомляє пресслужба ФК «Волинь».

У другому турі чемпіонату України в Першій лізі «Волинь» навряд чи задовольнила виїзна нічия у матчі проти «ВПК-Агро» (1:1). Однак, як і у першому турі, «Хрестоносці» не залишилися без індивідуальних номінацій у традиційних підбірках найкращих на сайтах «Спорт Арена» та «FootBoom». Так, гол ударом через себе Віктора Хомченка безальтернативно на обох сайтах був визнаний найкращим у турі, а сам нападник «Волині» увійшов до символічних збірних туру на обох сайтах. Цитуємо «Спорт Арену»:

Нападник – Віктор Хомченко (Волинь) - автор найкращого голу туру забив через себе в падінні, що давало лучанам надію на першу перемогу в сезоні й при новому тренерському штабі. Хомченко постійно працював на команду: не лише пробивав іще, а й корисно опускався за межі карного майданчика. Кілька разів Віктор гостро атакував з флангів, і не його вина, що своєчасні подачі та простріли не знайшли логічного завершення. Приємно відзначити, що форвард додає і стає тим Хомченком, якого свого часу називали одним із найголовніших талантів Волині.

Гол Віктор Хомченка можна побачити на 34 хвилині відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уважний Показати IP 17 Вересня 2020 08:22
А не навчились розміщувати відео відразу з потрібного моменту? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus