USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громада на Волині отримала пожежно-рятівну машину

18 Червня 2018 10:15
Завдяки співпраці між Управлінням Державної Служби Надзвичайних Ситуацій України у Волинській області та Павлівською сільською радою 15 червня місцевій пожежній охороні Павлівщини, урочисто передали пожежну автоцистерну АЦ-40 на базі автомобіля ЗІЛ - 130, що вміщує 2,3 тони води, яка укомплектована відповідним спорядженням.

Про це йдеться на сайті Павлівської ОТГ.

Голова Павлівської сільської ради Андрій Сапожник у своєму виступі подякував керівництву ДСНС України у Волинській області за співпрацю і розуміння та усім, хто долучився до ремонтних робіт приміщення місцевої пожежної охорони. Підкреслив важливість пожежно-рятівного автомобіля для громади та висловив сподівання, що автоцистерна буде більше задіяна під час навчань та забезпечення громадських заходів, і менше виїжджатиме на бойові завдання.

Отримана техніка значно підсилила матеріально-технічну базу місцевої пожежної охорони, що в подальшому дасть змогу більш оперативно реагувати на будь-які надзвичайні події, швидше ліквідовувати їх наслідки та своєчасно надавати допомогу постраждалим.

Відтепер на бойовому чергуванні знаходяться три пожежних автоцистерни, що працюватимуть задля захисту мешканців Павлівської громади та гарантуватимуть безпечні умови проживання громадянам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus