USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Громада на Волині відмовилася від мільйона на ремонт дороги

1 Липня 2021 11:32
Одна з громад на Волині відмовилась від мільйона гривень на ремонт доріг, оскільки не має в бюджеті коштів, щоб співфінансувати ці видатки.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії обласної ради.

Йдеться про Смідинську громаду, якій передбачався мільйон гривень на ремонт доріг. Однак у новому розпорядженні голови ОДА, яке розглядали депутати, ці видатки виключені, зауважив голова бюджетної комісії Орест Маховський. Тож він поцікавився, чому внесли такі зміни.

Як пояснив керівник департаменту інфраструктури Волинської ОДА Віктор Довгополюк, Смідинська громада відмовилась від коштів.

«Громада написала лист і відмовилась від цих коштів, бо не зможуть профінансувати роботи. Чому – мені невідомо, але є такий факт. Це одиничний випадок», - зазначив посадовець.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова Смідинської територіальної громади Оксана Піцик пояснила, що кошти мали бути виділені на ремонт дороги на вулиці Незалежності у Смідині. Співфінансування мало бути в розмірі 10%, проте в громаді реалізується декілька проектів, на які теж потрібні кошти з місцевого бюджету.

«Попередньо співфінансування нам казали в розмірі 10%. Але у нас заплановано кілька великих проектів, на які потрібне співфінансування: ЦНАП, житло для переселенців і амбулаторія. І на кожний проект потрібна велика сума», - пояснила голова громади.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
так таки так! Показати IP 1 Липня 2021 16:44
і до того від ..ляма.. потрібно чималий шмат віддати відката.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus