USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Торгівцям амфетаміном на Волині повідомили про підозру

28 Жовтня 2017 12:53
Членам організованої злочинної групи торгівців амфетаміном повідомлено про підозру, інформуються у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення організованою злочинною групою в складі трьох осіб особливо тяжких злочинів, пов’язаних із незаконним придбанням, перевезенням, зберіганням з метою збуту та незаконним збутом амфетаміну.

З квітня по жовтень 2017 року правоохоронці зафіксували низку фактів збуту членами ОЗГ психотропів волинянам.

Затримано ж зловмисників, як відомо, було 13 жовтня 2017 року. Двох членів злочинної групи – у селі Підгайці Луцького району, після виготовлення ними чергової партії амфетаміну. У них вилучено понад 23 г психотропної речовини, що є особливо великим розміром.

Третього члена ОЗГ затримали з понад 3 г амфетаміну, що є великим розміром, у селі Струмівка Луцького району.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні у складі організованої групи кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України.

Усім трьом наркоторгівцям суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 30 Жовтня 2017 10:57
Де зникли ще свідки, затримували не двох людей а 4. Чому не розповіли що одного з свідків так побили що аж померла. Та цікаво чому третій свідок досих пір ходить на свободі та робить все те саме що і робив ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus