USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Грузія відкриває кордон для українців: умови в'їзду

24 Лютого 2021 21:17
Грузія від понеділка, 1 березня, відкриває свій кордон для громадян України.

Про це повідомив грузинський прем'єр-міністер Іраклій Гарібашвілі, повідомляє ТСН з посиланням на Эхо Кавказа.

Потрапити до країни можна літаком, але лише за наявності негативного ПЛР-тесту на коронавірус. Його треба зробити не пізніше, ніж за 72 години до прильоту на територію країни. Утім, на третій день перебування в Грузії туристам доведеться пройти повторне тестування на COVID-19 за свій рахунок.

Слід зауважити, що сухопутні кордони країни досі закриті. Окрім українців, повітряний шлях доступний для громадян інших країн. Зокрема, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Росії та Білорусі.

Раніше Грузія спростила правила в'їзду для громадян країн ЄС, Туреччини, Ізраїлю, Швейцарії, Норвегії, США, Великої Британії, Саудівської Аравії, Катару, ОАЕ та Бахрейну.

Крім того, від 1 лютого лютого до країни можуть потрапити іноземці, які пройшли повний курс вакцинації від COVID-19 препаратом будь-якого виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus