USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Язик депутатів до прокуратури довів

18 Квітня 2012 12:25
Прокуратура Луцька проводить перевірку щодо висловлювань окремих депутатів Луцької міськради під час засідання тимчасової контрольної комісії міської ради з питань освіти 5 квітня.

Про це «ВН» стало відомо із поінформованого джерела у правоохоронних органах.

За словами співрозмовника, прокуратуру зацікавили неоднозначні вислови депутатів під час засідання тимчасової контрольної комісії міської ради з питань освіти, яке відбулося 5 квітня.
За повідомленням сайту газети «Сім’я і дім», там пролунала інформація, що Кабмін відповів на претензію щодо недофінансування освіти в Луцьку. У відповіді зазначили, що для вирішення фінансових проблем можна використати резерв нерозподілених коштів, який для Луцька становить 1 мільйон 951 тисячу гривень.


Тоді депутат Андрій Осіпов зазначив, що міськраді доведеться приймати «непопулярні рішення»: просити педагогічних працівників йти у відпустки та працювати неповний робочий день. Також він висловив пропозицію закликати людей до страйків та акцій непокори і несплати податків на кількаденний термін. «Держава з них вираховує податки, а грошей не дає», - аргументував він, пише видання.

Очевидно, саме це і зацікавило правоохоронців. Для дачі пояснень до прокуратури викликали депутатів міськради Андрія Калахана та Андрія Осіпова. У розмові із «ВН» вони підтвердили інформацію, що ходили «на гостину» до прокуратури. Однак про що ж вони спілкувалися із правоохоронцями - депутати розповідати не побажали.

Довідково:

Частина 4 статті 30 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» визначає: «Депутат місцевої ради не несе відповідальності за виступи на засіданнях ради та її органів, за винятком відповідальності за образу чи наклеп».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Здрасте Показати IP 18 Квітня 2012 15:52
А яку статтю порушили депутати?
Толян Показати IP 18 Квітня 2012 16:14
І коли вже той вискочка Осіпов схаменеться? Він більше створює людям проблеми, а не вирішує їх.
Лучано Показати IP 18 Квітня 2012 17:38
Молодці депутати. Шкода, що самі педагогі мовчать. Треба боротись за свої права. Якщо самим лячно, тоді допомогати депутатам, пускати їх вперід. Але обовязково боротись, бо скоро тії депутати зневіряться, збайдужаться і припинять свої спроби. Педагогі повинні готуватись до страйків!
Андрій Осіпов Показати IP 18 Квітня 2012 17:44
Прокуратура вибрала дуже зручний привід для перевірки. Така перевірка змусить деяких моїх колег замислитись, накшталт, а навіщо мені потрібні ці комісії, хай влада сама розбирається... Маю надію, що переважна більшість не втратить своєї завзятості. Щодо вислову попереднього дописувача - схаменусь, як буде вирішено питання із зарплатою вчителів і вихователів. Нікому я проблем не створюють, усі добровільно стали депутатами і добровільно увійшли до контрольної комісії
осіпову Показати IP 18 Квітня 2012 19:02
Сказавби правду хочу засунути рильце в тендери де можна отримати відкати і тепле місце для Кревської очолити профспілку без бабок ти в полі сраааааааааа.и не сядеш.
Рейдеру Осіпову Показати IP 19 Квітня 2012 09:03
Андрюша, жосить самому про себе писати хвалебні коментарі. Ти краще скажи скільки тобі коштувало прохідне місце у п'ятірці під час виборчої кампанії. Ходять чутки, що близько 10 тис. у. о. Тому і рвешся до тендерів в освіті, щоб повернути потрачене. Цікаво, тебе не мучить совість, що ти за для цього прикриваєшся освітянами?!
Олег до Рейдеру Осіпову Показати IP 19 Квітня 2012 12:15
Ну ви злі. Докази, докази, докази. Де докази? До чого ваші коментарі? Хочеться когось обгадити? Пишіть обгрунтовано і під власним імям
Шевчук В.В. Показати IP 19 Квітня 2012 13:22
Я як член партії Батьківщина стверджую, що Осіпов Андрій є порядною і відповідальною людиною. Він був окрасою першої пятірки нашої партії на виборах до міськради. Він щиро вболіває за вчителів і вибиває для них зарплати. Він ніколи не був причетним до жодних тендерів - їх проводять чиновники виконкому. Але через діяльність цього депутата в нього багато ворогів, навіть хтось натравив прокурорів. Усі хто пише про Осіпова, що він рейдер, то це ті хто немає що конкретне сказати і тільки кидаються брудом. А ви знаєте що таке рейдер? Яке це має відношення до міської ради, тендерів, освітян??? Той факт, що Осіпов як юрист допомагав одним акціонерам судитись із іншими не є рейдерством. Це звична робота юристів по наданню допомоги підприємствам. Ясно, що ті хто програв спори почали використовувати інтернет аби відігратись і виправдатись. Андрій Осіпов, не звертайте уваги на цих брехунів
Антирейдер Показати IP 19 Квітня 2012 22:27
Осiпов уже смердить вiд коментiв самому собI якI ти строчиш!!!
Шевчуку іншим Показати IP 20 Квітня 2012 11:55
Ти точно ... !!! Якщо осIпов порядна людина ,прочитай статю в газеті ,, віче,, там чітко виложені всі факти про рейдерів разом із оською!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus