USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ішли в гості до друга: уночі в Луцьку патрульні виявили на вулиці двох дітей

5 Серпня 2022 12:22
Сьогодні близько 2:30 ночі, під час дії комендантської години, патрульні у мікрорайоні Гнідава в Луцьку виявили двох малолітніх дітей, які, помітивши службовий автомобіль, раптово почали втікати.

Про це повідомили в патрульній поліції Волині.

Поліцейські наздогнали хлопців, їм – 14 та 15 років. Вони повідомили патрульним, що йдуть до друга у гості.

Правоохоронці встановили адреси проживання дітей та передали їх батькам. Також провели з ними профілактичні бесіди щодо недопущення повторної ситуації та важливості дотримання правил безпеки і комендантської години.

«Закликаємо батьків уважно слідкувати за пересуванням власних дітей у будь-який час доби!» – наголошують у патрульній поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Показати IP 5 Серпня 2022 20:27
Ви немаєте права без присутності батьків проводити якісь бесіди на тлі недовіри поліції,і негативного ставлення до пеї через їх дії,так і зараз.в мене була ситуація коли поліцейські затримали моїх дітей і погрожувпли у відділку тиснучи на розумову та емоційну діяльність через педарди,іі називали це профілактичною бесідою,замість закрити нелегальний продаж піротехніки.в нас вони грають одну роль-знищують чи боряться з прбочними наслідками злочинів ,алкоголізмом ,наркоманією,і тд,а це все іспує на державному рівні і під акцизною маркою з тризубом доречі теж.
Пашка до Анатолій Показати IP 6 Серпня 2022 09:15
Всі кругом винні тільки не батьки які не можуть виховати своїх же дітей. Зараз війна якого х*я вони лазили вночі? А за твоїх дітей питання чого ж ти такий хороший батя не пояснив правила поводження дітям з петардами? Може поліцейські також винні що ти і твій батько не використовували презерватив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus