USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Кандидати: хто йде в парламент від Волині. 19 округ

27 Червня 2019 15:38
ЦВК 26 червня затвердила остаточні списки кандидатів у народні депутати за партійними списками та в одномандатних мажоритарних округах. Інформаційне агентство Волинські Новини знайомить з кандидатами.

Центр 19 виборчого округу – місто Володимир-Волинський. До меж округу входять міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, а також Володимир-Волинський, Іваничівський та Любомльський райони. Боротися за крісло народного депутата тут будуть 7 кандидатів.

Отже, що відомо про кандидатів? У списку – колишні депутати місцевих рад, підприємці, один чинний нардеп. Троє з кандидатів проживають у Луцьку, одна – в Києві, ще двоє у Володимирі-Волинському і один проживає у Володимир-Волинському районі.

Усі вони – громадяни України, з відсутніми судимостями, останні п’ять років проживають на території України.

Голигін Віталій Володимирович йде до парламенту від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Свого часу Віталій Голигін був депутатом Володимир-Волинської міської ради від Партії регіонів. Народився 1 серпня 1954 року в селищі Хороль Приморського краю (Російська Федерація). Має професійно-технічну освіту, пенсіонер, член Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ». Мешкає в місті Володимир-Волинський.

Григоренко Сергій Анатолійович – висуванець партії «Європейська Солідарність».
Колишній депутат Луцької міської ради за списами ВО «Батьківщина», екссекретар Луцької міської ради. Народився 2 сiчня 1979 року в місті Луцьку, освіта вища, консультант, ТОВ «Спецпроект-Капітал», член Політичної партії «Європейська Солідарність». Мешкає Сергій Григоренко в місті Луцьк.

Гузь Ігор Володимирович, самовисуванець.
Чинний народний депутат Верховної Ради від 19 округу. Заступник голови комітету Верховної Ради України у закордонних справах. Член Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Ради Європи. Народився 11 сiчня 1982 року в місті Луцьку. Має вищу освіту, безпартійний, проживає в місті Луцьк.

Згоранець Василь Володимирович, самовисуванець.

Уродженець Любомльського району. Народився 23 березня 1971 року в селі Черемошна Воля Любомльського району Волинської області.

Має вищу освіту. Тимчасово не працює,та згідно з даними сервісу Youcontrol, був зареєстрований як ФОП. Діяльність – «Вирощування зернових та технічних культур; Овочівництво, декоративне садівництво та вирощування продукції розсадників; Оптова торгівля зерном, насінням та кормами для тварин». Безпартійний, проживає в селі Зоря Володимир-Волинського району Волинської області.

Конєва Ірина Василівна, самовисуванка.

Народилася 27 квiтня 1975 року в місті Нововолинськ Волинської області, освіта вища, головний консультант, cекретаріат Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня.

Мисковець Назар Сергійович йде до парламенту від політичної партії «Слуга народу». Народився 23 грудня 1988 року в смт. Олика Ківерцівського району Волинської області, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Луцьк.

Юнак Микола Петрович, самовисуванець.
Народився 3 квiтня 1975 року в селищі Локачі Локачинського району Волинської області, освіта вища, голова, фермерське господарство «Західний Буг Юнака Сергія Петровича», безпартійний, проживає в місті Володимир-Волинський Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 27 Червня 2019 15:49
Це хороши люди
До Анатоль_ Показати IP 27 Червня 2019 16:59
Так - так ! Всі ті, хто не зареєструвався як кандидат - то є дійсно хороши люди !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus