USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кенгуру граються в снігу: Австралію вперше за 35 років накрило снігом

13 Серпня 2019 15:20
На південному сході Австралії випав сніг, опади привели до транспортного колапсу і загибелі щонайменше однієї людини.

Як повідомляє news.com.au, окремі райони Нового Південного Уельсу, Вікторії і Квінсленда накрило снігом, який приніс полярний циклон, в минулі вихідні 10 та 11 серпня.

Сніг випав на великих територіях штату Новий Південний Уельс, включаючи вівчарську ферму біля Гоулберна, де були помічені кенгуру, котрі граються в снігу.

На відео, оприлюдненому в Twitter, показані десятки кенгуру, які стрибають навколо засніженого пасовища.
У вихідні дні з моменту початку снігопаду екстрені служби отримали близько 1167 запитів про допомогу, більшість з них стосувалися дорожніх інцидентів. Кілька машин зіткнулися під час спроби зупинитися на вкритій льодом дорозі. Деякі машини застрягли в снігу на узбіччі дороги.

Крім того, сильний вітер і сніг повалили безліч дерев, через що були заблоковані дороги. Мешканка Мельбурна загинула після того, як дерево впало на її машину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus