USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хабар та порушення ПДР: у Луцьку спіймали водія «під кайфом»

29 Лютого 2020 14:15
Чотирьох нетверезих водіїв виявили патрульні в ніч на 29 лютого. Один із них, аби уникнути відповідальності, запропонував інспекторам гроші.

Про це повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

Так, під ранок на проспекті Василя Мойсея командирський екіпаж помітив Volvo, водій якого порушив ПДР. При спілкуванні в 37-річного чоловіка помітили ознаки наркотичного сп’яніння, однак від перевірки той відмовився при двох свідках.

Під час оформлення постанови і протоколу за порушення водій пообіцяв та надав патрульним пів сотні доларів. Громадянин не зреагував, коли його попередили про кримінал, тож був затриманий.

На місці працювала слідчо-оперативна група.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 19 Квітня 2020 16:51
З таким успіхом у мене можна вилучити мідний купорос у пакетику, що купив для оприскування яблоні! А що порошок синього кольру!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus