USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хотів відкупитися за 1700 грн – заплатить 17 тисяч: на Волині судили п’яного мопедиста

14 Серпня 2022 06:05
На Волині судили п’яного мопедиста, який хотів відкупитися від правоохоронців за 1700 гривень, натомість заплатить понад 17 тисяч гривень штрафу за спробу дати хабар.

Про це стало відомо з вироку Маневицького районного суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що 20 червня в смт Маневичі через порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили незареєстрований мопед Suzuki. Як виявилося, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання на нього протоколу про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) мопедист запропонував поліцейським хабар 1700 гривень. Проте правоохоронці відмовилися від неправомірної вигоди.

Під час досудового розслідування між прокурором та обвинуваченим було укладено угоду про визнання винуватості. Затвердивши її, суд призначив злочинцю покарання у вигляді штрафу в розмірі 17340 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus