USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Команда з Луцька завоювала бронзу на чемпіонаті України з баскетболу 3×3

20 Липня 2021 17:20
Команда «Промбудсфера» баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет», яка виступає у Чемпіонаті України з баскетболу 3×3, посіла третє місце на четвертому етапі змагань, який відбувся 18 липня у Миргороді.

Про це повідомляє пресслужба спортивного клубу.

Порівняно з минулими турами склад команди дещо змінився: до тріо Федчук-Коцько-Швагринський приєднався Роман Бондарук, а Сергій Юрченко через пошкодження пропускав цей тур. Лучани впевнено подолали груповий етап, перегравши всіх своїх суперників.

На стадії чвертьфіналу на «Промбудсферу» чекали старі знайомі з команди «Red Star». У непростому поєдинку наша команда зуміла завоювати перемогу з рахунком 20-18 і пробитися до півфіналу.

В грі за путівку до фіналу волиняни змагалися з командою «Профільтех Житомир». Старт матчу пройшов у рівній боротьбі, втім серія дальніх кидків у завершальній частині гри дозволила супернику відірватися у рахунку і завоювати перемогу. Наша команда зупинилася за крок від фіналу, однак за рахунок кращих додаткових показників отримала «бронзу».

Зауважимо, що учасниками турніру була й національна збірна U-17, яку очолює головний тренер БК «Старий Луцьк-Університет» Володимир Журжій. Окрім цього, центровий нашої команди Максим Дейна взяв участь у турнірі в складі національної збірної U-23.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus