USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Конфлікт у Володимирі: водій рейсового автобуса лишив дитину на автостанції без речей і грошей

15 Серпня 2020 22:40
У місті Володимир-Волинський скаржаться на послуги перевізника і поведінку водія рейсового автобуса.

Місцева жителька Анна Ружкевич опублікувала 15 серпня пост у Facebook, в якому описала прикру ситуацію, в яку потрапив її син. Жінка стверджує, що водій залишив її дитину на автостанції, вирушивши в рейс з його речами в атобусі.

Подаємо допис зі збереженням авторської орфографії та пунктуації.

"Всім привіт! Пишу пост-обурення! Сьогодні мій син,купивши квиток через Приват-24, сів на автобус Нововолинськ-Луцьк о 8.10 ранку ,пред’явивши свій електронний квиток(я проводжала сина,тому була свідком)! У місті Володимир-Волинський водій на прізвище Мартинюк сказав,що йому потрібно роздрукувати той квиток і відправив сина на автостанцію! Малий залишив сумку з речами,документами та грошима на знайому,яка їхала в цьому автобусі і є,до речі, свідком усього, і побіг на автостанцію Володимира роздруковувати той квиток! Повернувшись з квитком, автобуса вже не було!

Він ПОЇХАВ З ОСОБИСТИМИ РЕЧАМИ СИНА! ДОРЕЧІ,МАЛОГО НЕ БУЛО ВСЬОГО ПАРУ ХВ!! НА ПРОХАННЯ ІНШИХ ПАСАЖИРІВ ЗАЧЕКАТИ ЩЕ ХВ ,ВОДІЙ НІЯК НЕ ВІДРЕАГУВАВ !!! ЯК ТАК!!! ЗАЛИШИТИ ЛЮДИНУ БЕЗ НІЧОГО!!! ПОЇХАТИ СОБІ! ДЛЯ ЧОГО ТОДІ ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК,ЩОБ ПОСИЛАТИ ДИТИНУ РОЗДРУКОВУВАТИ НЕЗРОЗУМІЛО КУДИ!!! СИН ЇХАВ НА СПОРТИВНІ ЗБОРИ З ПЕРЕСАДКОЮ В ЛУЦЬКУ НА КИЇВ(АВТОБУС НА 11 ранку З АВТОСТАНЦІЇ ЛУЦЬКА)! ЯКИМ ТРЕБА БУТИ НЕЛЮДОМ,ЩОБ ПРОСТО ТАК ПОЇХАТИ І ЗАЛИШИТИ ЛЮДИНУ БЕЗ НІЧОГО!

ПРОШУ ВІДРЕАГУВАТИ перевізника Валерія Миронюка АТП 10708 м.Нововолинськ!!! ПОКАРАТИ ВОДІЯ Мартинюка ЗА ТАКІ НЕПРАВОМІРНІ ДІЇ!!! А також відшкодувати вартість квитка, вартість бензину до Луцька і назад,бо мій чоловік доганяв автобус з речами і завозив дитину на рейс до Київа!! А також моральну компенсацію за потрачені нерви всієї родини!" – написала Анна Ружкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2020 22:45
водій олух тупий. завжди спішать. роги б поламати такому
Аноним Показати IP 15 Серпня 2020 23:22
Все зависит от перевозчика. Если он отреагирует адекватно и водителя накажут, это послужит уроком для других водителей.
Петро Показати IP 16 Серпня 2020 08:20
В суд потрібно подавати і наказувати бидло, а не в мордокнигу. Покарання має бути однозначно
Анонім Показати IP 16 Серпня 2020 09:05
Понавидумували електронні квитки. Дай водієві на лапу та й ще зверху, то водій тобі із кожного бару по дорозі каву приноситиме. І кому яке діло, що по паперах він порожняком їде.
Лучанин Показати IP 16 Серпня 2020 09:23
Ну тут все ж як на ситуацію глянути. Якщо був час відправлення то по суті водій мав повне право поїхати ( ясно що вчинок нелюдський). А другий факт у тому,що НАФІГА ТІ БІЛЕТИ ОНЛАЙН ПРОДАВАТИ ЯКЩО ЇХ ПОТІМ ДРУКУВАТИ ТРЕБА!!! де логіка? Так само як з тим проїздом у міських маршрутах, нормально через nfc не можна розрахуватись, треба якоюсь кривою програмою користуватись, яку зробили криворукі деб@ли!
Народна прокуратура Показати IP 16 Серпня 2020 09:56
До Лучанин. Чудовий, просто класичний приклад "українці - від серця до серця"! На словах чи Майданах ми усі - милосердні, дружні і добрі, а в житті за копійку готові вдавитись. Бидло є бидло, попри усі вихваляння про гідність, яка прокинулась. Зате, впевнений, за чаркою цей водій на усі лади розносить владу, теревенячи про відсутність в чиновників моралі ! І як юрист, скажу, що "право", про яке Ви говорите - це поняття, котре грунтується не лише на нормах закону,але й на нормах моралі і звичаях. Якщо ж в серці торців законів дві останні категорії відсутні, той правові норми вони приймають несправедливі і спрямовпані не ан покращення суспільних відносин, а в особистих інтересах чи інтересах тих, хто їх у законодавчий орган привів.
Бульба Показати IP 16 Серпня 2020 10:33
Це Україна!!! Звільнять)))??? Ні !!! Бо він піде до іншого роботодавця!!! У нас працівники не несуть ніякої відповідальності!!!
Радувець Лариса Показати IP 16 Серпня 2020 12:44
По моралі видно що водій куйло!
Яка Показати IP 16 Серпня 2020 13:10
Удовбок той водій. Він що не знав що хлопчини нема на місці в автобусі, бо він сам же послав його в касу ? ЗНАВ! І сам добре знав, і люди йому казали і просили почекати. Щоб йому чи кому сталось якби він кілька хвилин почекав? Він хотів зробити гадость хлопцю навмисне , просто так, бо він є суч..й вибл..док, яких в нас повно і які отримують від такого якесь маніакальне задоволення. В суд на урода однозначно, і вимагати компенсацію за моральну і матеріальну шкоду, та й за фізичну, бо в хлопця стрес, що звичайно ж можна засвідчити у лікаря. Наші суди звісно всі знають які, але щоб уроду тому хоч життя медом не здавалось - хай потягають.
123456 до Яка Показати IP 17 Серпня 2020 09:30
А автобус пустий їхав? Ніхто не міг зацідити в рило, за такий вчинок???
Луч... Показати IP 17 Серпня 2020 09:25
Як добре що водій не дотримується правил карантину, перебуває без маски . Хоч морду героя видно на весь екран .
Аня до Луч... Показати IP 17 Серпня 2020 13:21
а в нас карантину ніхто не дотримується, міжміські автобуси їздять повні ще й зі стоячими пасажирами, а якщо я намагаюсь дотриматися мінімальних вимог карнатину в таких умовах, то бабки і крепко розумні дівулі ричать на весь автобус. дічь неотесана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus