USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кортеж Порошенка приїхав у ВР, де узгоджують дату інавгурації Зеленського

4 Травня 2019 16:36
Кортеж Петра Порошенка приїхав до Верховної Ради, де сьогодні, 4 травня, о 15:00 мала відбутися зустріч спікера парламенту Андрія Парубія з лідерами фракцій з приводу інавгурації нового глави держави. Про це повідомляє кореспондент Страны.

Нагадаємо, що сьогодні переможець президентських виборів Володимир Зеленський зустрівся з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм. Політики проговорили близько 40 хвилин про роботу Ради і про інавгурацію. Після зустрічі спікер ВР розіслав листи керівникам парламентських фракцій з проханням зустрітися сьогодні о 15:00. На зустрічі глави фракцій повинні остаточно узгодити дату інавгурації нового глави держави.

Зустріч також підтвердив глава фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк. "Наскільки я розумію, буде не тільки ця розмова (про призначення дати інавгурації - прим. Ред.), буде зустріч з новообраним президентом України у Верховній Раді. Будемо говорити зокрема і про інавгурацію", - повідомив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Богдан Сташинський Показати IP 4 Травня 2019 17:20
Це вже попахує змовою з метою ...
Анонім Показати IP 4 Травня 2019 17:48
Кортеж грабіжників.
Навуходоносор Показати IP 4 Травня 2019 18:29
Все поки що схоже на те, що "будуть ті ж самі гості, в тій же самій хаті". Через місяць-другий все стане на свої місця - якщо Зе не загратує шоколадного, значить першоапостольний отримав гарантії недоторканості від Вашінгтонщини. А якщо він не розгонить зграю в ВР, то "дни его будут вскоре сочтены".
Гоцул Показати IP 4 Травня 2019 20:18
В Украине и за рубежом создана группа квалифицированных специалистов, которые будут заниматься вопросами привлечения к суду президента Петра Порошенко и людей из его окружения, strana.ua .
Еге ж Показати IP 4 Травня 2019 21:53
Вештається свинорильний , ВЖЕ!!! НЕ президент -після публікації в урядовій газеті про результати виборів від ЦВК.Хоча він же наікрупнєйший бізнесбарига , без нього ніяк ..не проквакають в болоті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus