USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Киянин з підробленими документами намагався виїхати через «Устилуг»

16 Липня 2022 18:43
На Волині судили киянина, який із підробленими документами намагався виїхати з України. Володимир-Волинський міський суд оштрафував чоловіка на 8 тисяч 500 гривень.

Як ідеться у вироку суду, в квітні уродженець Києва завантажив через інтернет бланки тимчасового посвідчення військовозобов'язаного та довідки військово-лікарської комісії, на яких було зображення відтиску печатки «Міністерство оборони України Шевченківський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки».

Читати ще: Уродженець Харкова хотів втекти до Польщі через «Ягодин» за 800 доларів хабара

Після цього він роздрукував «документи» та вніс у них свої анкетні дані, а також недостовірні відомості про непридатність до військової служби із виключенням з військового обліку, засвідчивши їх підробленими підписами військового комісара, голови та секретаря ВЛК.

На початку червня під час проходження прикордонного контролю на пункті пропуску «Устилуг» киянин використав підроблені документи, хоча й знав, що він є особою призовного віку, яка не має права перетину державного кордону України у період дії правового режиму воєнного стану.

Суд призначив чоловіку покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 8 тисяч 500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кєрман Показати IP 16 Липня 2022 19:21
Раби, зрозумійте, що кожна ЛЮДИНА, котра відчуває себе направду вільною, може пересуватися скрізь і без дозволу!!! Це ж основоположне право ЛЮДИНИ! Але...дуже прикро, що є раби, котрі цього не розуміють...Але, мабуть, на те вони і раби.
Олег до Кєрман Показати IP 16 Липня 2022 20:23
Іди он "за парєбріком" розкажи про права людини! Будеш потім оленів в тундрі рахувати!
Кєрман Показати IP 16 Липня 2022 21:48
Пане, Олеже, бажаю Вам усіляких гараздів і свободи пересування! Це щиро!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus