USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Київську область повністю звільнили від російських окупантів

2 Квітня 2022 21:07
Українські військовослужбовці повністю звільнили від російських окупантів територію Київської області. Українські Збройні сили повернули під контроль Ірпінь, Бучу, Гостомель та інші населені пункти.

Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр у Фейсбуці.

«Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область – звільнені від загарбника», – заявила Маляр на своїй сторінці у Facebook.

Як пише РБК-Україна, у звільненій від загарбників Бучі українські правоохоронці розпочали зачистку. Силовики та вибухотехніки перевірять кожен двір, щоб знайти всі «сюрпризи», які залишили за собою російські окупанти.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що українська армія звільнила понад 30 населених пунктів у Київській та Чернігівській областях. Військові продовжували просуватися вперед.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Green Показати IP 3 Квітня 2022 15:44
Як там після Бучі ,в "абрахамії", падаляка, інших"зелених" ще є бажання продовжувати переговори про мир з мордором? Чи є ще бажання вписати кацапстан в " гаранти безпеки" України?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus