USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Любарт» на останніх секундах втратив нічию з львівськими «айтішниками». Фоторепортаж

23 Жовтня 2021 16:54
Луцький футзальний клуб «Любарт» не зумів втримати нічийний рахунок у матчі з львівським «ІN.It» на домашньому полі. Протягом всього матчу на табло світилося 1:1, однак на останніх секундах «князі» пропустили, не зумівши втримати нічию – 1:2.

У першому турі Першої ліги чемпіонату України «Любарт» не за грою поступився у домашньому матчі «Енергії-2» – 1:3, тож лучани прагнули взяти реванш та порадувати вболівальників перемогою на львівським «ІN.It».

Проте вже на другій хвилині гості забили: Багряк зіграв на позиції стовпа та в боротьбі віддав на пусті ворота Гринику, який не промахнувся – 0:1.
Проте переможний рахунок для львів’ян протримався недовго: на 3 хвилині Сизик скинув на Мізюка, і той потужним ударом зрівняв рахунок – 1:1.
Далі гра заспокоїлася – команди намагалися бити по воротах, але здебільшого ці удари були або заблоковані захисниками, або не влучними. Щоправда наприкінці тайму команди мали по моменту, аби вириватися вперед. У «Любарта» Піддубний не реалізував вихід два в один з воротарем, а у «айтішників» Буцик влучив у поперечину. Тож на перерву команди пішли за рівного рахунку.
На початку другого тайму Піддбуний знову змарнував момент – один з лідерів «Любарта» влучив у воротаря після помилки захисту гостей.

Натомість гості почали застосовувати агресивну тактику, часто випускаючи на поле п’ятого польового гравця, але особливих дивідендів їм це не приносило.

Команди активізувалися наприкінці гри, зокрема воротар львів’ян потягнув удар Баденчука, а Піддубний втратив черговий момент, не зумівши переправити м’яч у ворота з вигідної позиції. Натомість воротар лучан врятував свою команду після удару Писька.
Ну а вирішальною стала остання хвилина зустрічі: за десять секунд до закінчення часу львів’яни розіграли штрафний, у фінальній стадії якого Гриник покотив на Багряка, а ціляв ворота «князів», вирвавши перемогу для своєї команди – 1:2.
Таким чином ця поразка стала для «Любарта» другою у двох стартових турах.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus