USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ліжко для підлітка. Вибираємо комфортний варіант для дитини*

28 Липня 2022 17:30
Зовсім нещодавно Ви дивилися в очі новонародженому малюку, який лежав у колисці. Але час летить так швидко... І ось у Вас в руках доросла дитина, для якої таке спальне місце вже надто маленьке. Тому час обрати якісне і комфортне ліжко для підлітка. Однак, є важливі речі, на які варто звернути увагу, купуючи його.

Підліткове ліжко – обираємо найкращий варіант для дитини

Якщо Ви моніторили вибір підліткових меблів у магазинах, то напевно вже знаєте, який величезний асортимент представлений. Виробники ретельно розробляють дизайни ліжок, щоб врахувати інтереси дітей, а також не забувають про безпеку та якість виробів.

Перш за все радимо розглянути різні типи ліжок: від компактних варіантів, які послужать і спальним місцем, і партою для навчання, і до мрії будь-якого хлопчика – ліжка-автівки.

Визначились із типом? Тоді саме час вибрати найкращий варіант, зважаючи на характеристики виробу.

1. Матеріал. Як і в спальному місці для новонароджених, матеріал підліткового ліжка відіграє важливу роль. Він має бути натуральним і безпечним для здоров'я чада. Також зверніть увагу на ламелі (дно спального місця). Воно має бути досить міцним. Підлітки будуть поводитися активніше, ніж новонароджений малюк.

2. Додаткові функції. Великою перевагою стане наявність додаткових ящиків для речей, сходів або, наприклад, парти для ігор чи навчання. Такий варіант - багатофункціональний вибір, який дозволить заощадити місце в кімнаті підлітка.

3. Безпека. Сучасне ліжко для підлітка обладнане бортиками, які не дозволять дитині випасти з ліжка. Боковини виконані без гострих кутів, щоб дитина не поранилася.

4. Дизайн. Вибір настільки широкий, що часом у батьків голова йде обертом. А про дітей - годі й говорити. Великою популярністю у хлопчиків користуються ліжка у вигляді автомобіля. Для дівчаток хорошим варіантом стане ліжко з фотодруком, що ламінує.

5. Бренд. Компаній, які професійно займаються виготовленням підліткових спальних місць, досить багато. Одна з найпопулярніших – Viorina Deko. Це український виробник, який уже багато років дарує батькам та малечі вироби високої якості за доступною ціною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus