USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучанка, яка практикує хіджаму: чим корисне капілярне кровопускання

3 Липня 2020 08:00
Що таке хіджама, чи це панацея від усіх недуг і кому варто спробувати зробити цю процедуру? Про це фахівчиня Вікторія Козлюк розповіла Суспільному Волинь.

Як акцентувала Вікторія, хіджама – це процедура оздоровлення: «У перекладі хіджама означає висмоктування. Сама процедура відбувається за допомогою вакуумних банок, які ставляться на тіло людини, згодом на місця, де стояла банка, наносяться одноразовим стерильним лезом мікропорізи».

Вона поділилася, що, починаючи практикувати хіджаму, передусім шукала метод, аби допомогти своїй мамі, яка страждає від хронічної гіпертонії.

Метод капілярного кровопускання, за словами Вікторії Козлюк, можна застосовувати і як з метою профілактики, так і для лікування, наприклад завдяки хіджамі можна забрати всі токсичні впливи й побічні ефекти від будь-яких ліків, зокрема й біль, а також нормалізувати кровообіг. Водночас хіджама – це не медична, а косметична процедура. Традиційна ж медицина налаштована до хіджами скептично.

Фахівчиня пояснила, що не варто плутати донорську здачу крові з хіджамою. «Донорська кров – це венозна, добра кров, яка нам потрібна. Капілярна кров має властивість відновлюватися. І коли капілярна кров – чиста, ми себе набагато краще почуваємо», – сказала вона та додала, що процедура безпечна на всі 100%. Як відзначила, сліди від банок після процедури залишаються в тих людей, які мають капілярні застої в організмі.

«Протипоказаннями до процедури є тромбоз, висока температура тіла, серйозні хронічні захворювання. Найчастіше ж до мене звертаються жінки, зокрема ті, які хочуть схуднути, – розповіла Вікторія Козлюк. – Хіджама – це та оздоровча практика, яка не дає високих результатів без комплексного підходу до всього організму й усвідомлення стану свого здоров’я. Я знаю, що не завдам людині великого болю чи непоправної втрати крові, адже не я вирішую, скільки брудної крові забрати, – вирішує, скільки її віддати індивідуально кожен організм… Коли випускається брудна кров, потрібен період для відновлення організму, вироблення нової крові. Одразу вмикається імунітет, і оскільки в кожної людини він різний, то й інтервал між процедурами підбирається індивідуально».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кот Учоний Показати IP 2 Липня 2020 23:21
Зараз куди не глянь - "фахівчинь" розвелось, як бліх на Шаріку. А "науки" в них - просто обісця... тобто широкий асортимент прогресивного знання, недоступного рядовим смертним)) І фейсбілдінг, і нутріциологія, і хіджама, і що тіко не хоч. Психологій різних - сто піццот тисяч штук, на любого ло... на любий смак тобто) Я дуже стісняюсь спитати, але спитати мушу. З цих "фахівчинь", що так сміливо прописують лікування, роздають медичні поради, рекомендують дієти і т.д. От з них багато хоча б медучилище закінчили? Хоч чим нирка від лівої п'ятки відрізняється - вони знають?
Dr. Doctor Показати IP 3 Липня 2020 02:16
Я лікую людей уринотерапією. Запрошую полікуватися фахівчиню своїми власними ліками. Тільки от для кращого ефекту потрібно організувати безпосереднє впорскування ліків уcередину. Але так тому і бути, заради здоров'я фахівчині я зроблю їй таку послугу. )))
ABC Показати IP 3 Липня 2020 16:11
Кому заважає "лишня" кров - станьте краще донором. Так хоч людям допоможете.
Ігор Показати IP 4 Листопада 2021 22:40
Ніколи не вірив в це шаманство,спина боліла три роки.Випадково попав до N спеца,думав як завжди масажик,укольчік.Перший день масаж,а на другий хіджама одна банка на попереку,сгусткі крові були аж чорні.Не думав що поможе,але відразу все пройшло.Це дійсно круто,перепробував все,але лише хіджама помогла
Христина Показати IP 24 Липня 2022 17:27
Мене цікавить Хіджама, я знаю наскільки вона корисна. Як знайти Вікторію Колзлюк? Чи є якісь соц мережі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus