USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин, який розбещував 8-річну дівчинку, «сяде» на 5 років

10 Серпня 2018 13:04
Луцький міськрайонний суд засудив 67-річного мешканця Луцька до 5 років позбавлення волі за розбещення малолітньої.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Судово-психіатрична експертиза засвідчила, що на час вчинення злочину чоловік перебував у стані обмеженої осудності через наявний у нього психічний розлад.

Відтак його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 156 КК України, та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

У місцях несвободи до засудженого буде застосовано також примусові заходи медичного характеру у виді амбулаторної психіатричної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонім Показати IP 10 Серпня 2018 13:21
тут кастрація потрібна а не 5 років.
Сусідка 23 Показати IP 10 Серпня 2018 14:50
Знаю цього чоловіка особисто. Нічого такого цей чоловік не робив (після інсульту, одна частина тіла не фунциклірує, рука сама не піднімається взагалі), але як сказала мама дитини, заплатите то буде все добре, а ні то сяде. Значить продава доньку чи як?. Свідки ( а це сусіди) говорять що то був інший чоловік (дуже схожий), але ніхто чути не хоче., і причому бачили цього справжнього педофіла на власні очі. А те що дитина веде в підїзд інших мужчин і показує що і як (доречі зі справжній перофілом), надіюсь всі правильно зрозуміли, то вибачте. Чому не зробили цій дівчині психологічну експертизу на сексуальність і т.д. чи як воно правильно називається. І що може ця дитина побачити в хаті через яку проходять майже щодня купа чоловіків і гулянки постійні. Я думаю дитячий "не куплений" психолог дуже здивується мемуарам від 8-річної дівчики..... Бо певні дівчатка з двору яким вона розказує історії з життя мами дуже цікаві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus