USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк проти наркотиків: небайдужі знищують рекламу, яка псує фасади й руйнує життя

14 Жовтня 2022 19:28
13 жовтня відбувся черговий рейд з ліквідації наркотичних написів із фасадів будівель у місті Луцьку.

Про це повідомили у департаменті молоді та спорту Луцької міської ради.

«Ми розуміємо, що це тільки один з напрямків протидії поширенню наркоманії, але доволі важливий. Що приємно, від лютого місяця, з початку першого рейду в цьому році, і донині наркотичних написів стає все менше. При здійсненні рейдів із перевірки нами помічено, що все більше приватних домогосподарств, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, комунальних закладів та інших організацій й установ своїми зусиллями нейтралізують ці написи. Не може не тішити така відповідальність. Адже це не просто малюнки, які псують зовнішній вигляд будинків, це реальна реклама наркотиків, якою можуть скористатися люди, в тому числі підлітки та молодь. Будьмо уважні, обережні та відповідальні», – закликають у мерії.
«Якщо ви побачили такий напис на вашому будинку – нейтралізуйте його або попередьте голову ОСББ чи власника будівлі. Перешліть фото напису (із вказуванням адреси приміщення) на електронну пошту [email protected] із позначенням «наркотичний напис», і наші партнери в найкоротший строк ліквідують небезпечну позначку. Можете також звернутися за телефоном 777 925 (департамент молоді та спорту Луцької міської ради) із повідомленням.
Дякуємо нашим партнерам, які завжди пліч-о-пліч з нами у популяризації здорового способу життя, профілактиці та боротьбі з наркоманією: департамент муніципальної варти, Патрульна поліція Волинської області, Луцький міський молодіжний центр, Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області, Луцьке районне управління поліції та інші.

Дякуємо Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за придбання якісної фарби максимально у тон фасадів наших будівель, адже естетика – це теж важливо», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Народна мудрість Показати IP 14 Жовтня 2022 22:51
Мудрий знищує причину, а дурень бореться з наслідками.
Віра Показати IP 15 Жовтня 2022 06:27
Зловити тих, хто пише, і заставити зафарбовувати всі написи. А на спину повісити відповідну табличку. Слабо,?!
Дідо Показати IP 15 Жовтня 2022 12:16
А слабо хату завалити.
МайСтрим Показати IP 17 Жовтня 2022 13:28
Чого молодь до наркотиків тягнеться? Питання до коаїни? То го що тут немає майбутнього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus