USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі патрульні допомагають гасити пожежі

3 Серпня 2017 21:41
Працівники патрульної поліції Луцька допомагають гасити пожежі, як на дорогах, так і в житлових будинках.

Про це йшлося сьогодні, 3 серпня, під час прес-конференції в Управлінні ДСНС України у Волинській області.

Заступник начальника управління патрульної поліції Луцька Роман Буховець розповів, що патрульні беруть активну участь у гасінні пожеж.

«Спочатку літа багато дзвінків надходить на рахунок пожеж, як на дорогах, так і в будівлях. Наші працівники постійно інспектуються щодо пожежної безпеки. Також діє дорожня поліція, яка патрулює на трасах. Були випадки, коли наші патрульні гасили узбіччя своїми вогнегасниками. Зараз триває набір до патрульної поліції, але ми працюємо по максимуму. Люди проводять виховні бесіди з водіями, також патрульні ходять по парках, де лучани люблять випивати та розводити багаття, та роблять зауваження», - зауважив Роман Буховець.

Нагадаємо, цього року у Волинській області виникло 733 пожежі, що на 106 пожеж більше, ніж минулого року. В них загинула 21 людина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 3 Серпня 2017 22:25
Де еменесники???
Сірога Показати IP 3 Серпня 2017 22:37
МНС в Україні ліквідовано років 3 тому !!!
Дарт Вейдер Показати IP 3 Серпня 2017 22:43
Краще нові поліцейські виконували свої безпосередні обов'язки. Дивлячись як вони їздять машинами по місту, то їх самих треба притягувати до адмінвідповідальності, іноді самі спричинюють моменти до можливої аварії, ...і піжони.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus