USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада просить в уряду більше коштів на субсидії

31 Січня 2018 11:22
З метою своєчасного проведення поточних розрахунків та уникнення збільшення суми заборгованості по пільгах та житлових субсидіях в

2018 році Луцька міська рада ухвалила звернення до Прем’єр міністра України та до Волинської ОДА щодо збільшення бюджетних призначень у для своєчасного фінансування пільг та житлових субсидій

Про це йшлося 31 січня під час пленарного засідання 37 сесії Луцької міської ради.

Як ідеться в зверненні, у проекті рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2018 рік» витрати на зазначену мету для бюджету міста передбачені у сумі 536,2 млн. грн., що становить 56,4 відсотка від очікуваної річної потреби (950,7 млн. гривень).

«Станом на 01.01.2018 року заборгованість по нарахованих пільгах та житлових субсидіях становить 138,7 млн. грн., розрахунки за які потрібно проводити у 2018 році.

Додаткова потреба у коштах субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот очікується у сумі 414,5 млн. гривень.

З метою проведення поточних розрахунків та уникнення збільшення суми заборгованості по пільгах та житлових субсидіях в 2018 році, повноцінного функціонування комунальних підприємств міста, якими надаються житлово-комунальні послуги мешканцям, Луцька міська рада просить збільшити бюджетні призначення на 2018 рік по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло -, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот для покриття дефіциту фінансових ресурсів», - ідеться у зверненні.

Депутати підтримали проект рішення без обговорення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus