USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцьких перевізників каратимуть за бруд в маршрутках та тролейбусах

16 Серпня 2019 14:21
Луцькі депутати хочуть притягувати до відповідальності перевізників за безлад у тролейбусах та маршрутках, зокрема за брудні сидіння чи неохайний салон.

Про це розмовляли у контексті розгляду питання «Про виконання бюджету міста Луцька за І-ше півріччя 2019-го року» під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, материнства та дитинства, освіти, науки, культури та мови сьогодні, 16 серпня.

«Питання наших перевезень – надзвичайно важливе для міста і для людей. Відомо, що кількість пасажирів у нашому транспорті – збільшується, зокрема у тролейбусах. Проте люди часто незадоволені якістю перевезення, брудними маршрутками та тролейбусами, забрудненими стільчиками тощо. Якщо ми фінансуємо чи співфінансуємо перевезення з державного бюджету, а люди сплачують податки, і це, відповідно, лягає на плечі людей, то й послуги потрібно надавати якісно. Такі речі повинні йти на користь нашим громадянам. Це питання не лише до вас як до розподільника бюджету, а й до начальників управлінь», - звернулась до виконувача повноважень директора департаменту фінансів та бюджету Людмили Гаврилевської депутатка Тетяна Янчук.

Своєю чергою, Людмила Гаврилевська зазначила, що понад 38 мільйонів гривень виділили перевізникам з бюджету міста у якості компенсації за пільгові перевезення. Тому, на думку депутатів, природньо вимагати у перевізників хоч якоїсь поваги до своїх пасажирів, хоча б у якості порядку та чистоти у салонах транспортних засобів.

Раніше йщлося про те, що луцькі маршрутники наражають людей на небезпеку, не ремонтуючи своєчасно транспорт, а «латаючи» його доволі дивним способом.

Також 16 липня 2019 року до Інформаційного агентства Волинські Новини звернувся один із користувачів Instagram з проханням знайти важелі впливу на одного із луцьких перевізників, який возить людей із діркою у маршрутці.
Як доказ - відео, на якому видно «недолік» транспортного засобу та номера горе-перевізника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Серпня 2019 14:46
А на яких підставах видається компенсація? Чому, наприклад, у тролейбусах для пільгових категорій не видають квитки з нульовим номіналом? Тоді було б зрозуміло скільки пенсіонерів їздить тролейбусами і тоді була б підстава скільки потрібно компенсацій.
ВОВК Показати IP 16 Серпня 2019 16:47
Навіщо та дурна мова.... Тут ключове слово ХОЧУТЬ притягувати до відповідальності ! Вже ХОТІЛИ проїзд у тролейбусі безкоштовним зробити і таки зробили тільки по 4 гривні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus