USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Луцький бодібілдер став чемпіоном на міжнародному турнірі

23 Вересня 2019 08:44
Луцький тренер, абсолютний чемпіон України з пляжного бодібілдингу Антон Папежук відзначився на мультиспортивному фестивалі «Арнольд Класик Європа», який проходить у Барселоні (Іспанія). Лучанин виграв змагання у категорії «масл менс фізик до 175 см», а також став абсолютним чемпіоном міжнародного турніру у категорії «масл фізик».

Про це йдеться на Instagram-сторінці спортивного закладу, у якому працює Антон Папежук, пише Конкурент.

«Відчуття щирої радості та гордості за нашого тренера. Антон Папежук – абсолютний чемпіон «Арнольд Класик Європа»!

Золотим дублем у Барселоні на міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа» сьогодні відзначився Антон Папежук з Луцька. Вихованець Сергія Мучака спочатку виграв змагання у категорії «масл менс фізик до 175 см», а потім був визнаний кращим з кращим у «абсолютці» «масл фізик». Наші вітання з абсолютним тріумфом!», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тор Показати IP 23 Вересня 2019 09:04
Виграв у конкурсі, молодець. Але природним шляхом створити таке тіло майже неможливо. Ні в якому разі не хочу образити людину, це його особиста справа, подобається, хай займається. Але мені цікаво було б подивитись на справжні мязи без хімії. А Антону успіхів у майбутньому.
123 до Тор Показати IP 23 Вересня 2019 11:53
Ти свій коментар також у неприродній спосіб додаєш...)
Тор до 123 Показати IP 23 Вересня 2019 12:59
Почав, то поясни в чому неприродність? Я людину не ображав. А ти п*кнув і затих.
321 до Тор Показати IP 24 Вересня 2019 12:22
Поясню за автора для малокмітливих. Інтернет, як і комп'ютер, планшет, чи мобільний телефон, за допомогою якого ти надіслав свій коментар, на деревах не росте, а є досягненнями сучасної науки і техніки, як і фармакологічні засоби, у прийомі яких ти підозрюєш героя статті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus