USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Лише ями та вибоїни»: лучани вимагають здійснити ремонт вулиці на Вишкові

11 Грудня 2019 14:19
Дорожнє покриття вулиці Заньковецької, що в мікрорайоні Вишків, потребує негайного капітального ремонту.

Петицію з вимогою включити вулицю Заньковецьку в перелік об’єктів капітального ремонту на наступний рік зареєструвала 10 грудня Іванна Романюк.

Як звернула увагу жінка, дорожнє покриття на вулиці Заньковецькій, що на Вишкові, в жахливому стані.

«За більше, ніж 50 років від дороги не лишилося і сліду: лише ями та вибоїни глибиною до 0,5 метра. У весняно-осінній період пересуватися пішки та автомобілем неможливо», – вказала вона.

Та додала, що мешканці вулиці неодноразово зверталися до міської влади з проханням зробити капітальний ремонт дороги.

«У 2012, 2013 та 2015 роках вулицю Заньковецької включали в план ремонту робіт за наявності коштів. Однак грошей на її ремонт так і не знайшли», – зазначила Іванна Романюк.

Тому мешканці вулиці вирішили звернутися ще раз з проханням включити вулицю Заньковецької в перелік об’єктів капітального ремонту на 2020 рік, виділити кошти і нарешті відремонтувати.

Відзначимо, для того, аби петицію розглянули, вона має за 15 діб зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Грудня 2019 15:30
А те прихильники туристів?Чому не коментують цю подію,то ж так дбають про привабливість міста...ще вулицю Б.Хмельницького відремонтуйте,повністтю!!!Дорогу і будинки!!!!Туристи не зрозуміють,не кажу вже про лучан,які кожен день любуються потрісканими,обдертими будинками і дорогою"веселі гірки".Влада дбає про лучан?Ринок для лучан переносять,прислухались,хоча в три рази більше лучан проти перенесення,але ж.
Влад Показати IP 11 Грудня 2019 15:44
Кращ поставте обмежувачі руху біля садочка, школи і ліцею!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus