USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маневиччина провела в останню путь загиблих військових Володимира Чуйка та Руслана Будя. Фото

29 Вересня 2022 20:20
На Маневиччині в останню земну дорогу провели полеглих на війні Володимира Чуйка та Руслана Будя.

Про це повідомили у селищній раді.

24 вересня в результаті ворожого артилерійського обстрілу біля населеного пункту Зайцеве Бахмутського району Донецької області, захищаючи незалежність та суверенітет України, загинув маневичанин Руслан Будь. Напередодні ввечері жителі на колінах з квітами та молитвою зустрічали свого земляка.

Біля будинку у Маневичах, де проживає сім’я військовослужбовця, зібралися рідні, друзі, колеги, побратими, жителі та керівництво громади, аби віддати шану й сказати останнє «дякую» загиблому захиснику за його мужність і жертовність.

У храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії священики відслужили чин похорону за упокій душі українського воїна. Поховали Руслана Івановича під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на місцевому кладовищі. У загиблого захисника залишилися мама, дружина, донька та син.

Також у селі Комарове поховали Володимира Чуйка, який загинув 24 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Гороб’ївка Харківської області у жорстокій війні з російськими окупантами.

Сотні людей прийшли попрощатися з загиблим воїном, який став на захист рідної землі.

У місцевому храмі Різдва Пресвятої Богородиці священники звершили заупокійне богослужіння за українським захисником. Поховали Володимира Миколайовича з усіма військовими почестями на місцевому цвинтарі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих. Вічна пам'ять Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus