USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Маша Єфросиніна поділилася з лучанками своїми секретами

10 Жовтня 2019 08:14
«Немає неправильних рішень, є неприйняті», – переконує Маша Єфросиніна і додає, що кожна людина робить помилки, однак варто не відхрещуватися від них, а сприймати і виносити з них істину.

Майстер-клас від відомої телеведучої «Успіх у помилках» для жінок і про жінок відбувся 9 жовтня в РЦ «Промінь».

«Сьогодні всі ми насолоджуватимемося прекрасним дівочим вечором. Справді, сьогодні вечір про жінок і для жінок, під час якого ми спілкуватимемося з нашою улюбленицею. До нас приїхала Маша Єфросиніна! Сьогодні ми однозначно будемо черпати натхнення, хтось буде мотивуватися, хтось із цікавістю буде слухати про життєві помилки Маші Єфросиніної, робити якісь висновки. Це буде душевний вечір. Я в цьому впевнена», – зазначила ведуча заходу Наталка Войтович.
Однак перед тим, як запросити телезірку на сцену, відбувся модний показ від Оксани Зінчук. До речі, луцька дизайнерка спеціального до дійства в колаборації зі взуттєвим брендом Lamark створила колекції у стилі 70-х років.
Згодом Наталка Войтович разом із партнерами заходу розіграла серед присутніх подарунки – сертифікати на покупки та косметичні процедури, а також пляшки ігристого вина.
Лише після того, як усі призи роздали радісним лучанкам, перед публікою з’явилася сама Маша Єфросиніна. Насамперед вона пригадала, що була в нашому місті весною з майстер-класом «Ти у себе одна».

Телеведуча зазначила, що виступ у Луцьку став для неї особливим, адже по приїзду в наше місто Маша Єфросиніна потрапила в лікарню, де її зачарували місцеві хірурги Саша та Сергій.

Як вказала ведуча, після поїздок містами країни з попереднім майстер-класом, який ґрунтується на історії життя зірки, вона не планувала продовжувати свої зустрічі, адже не вважає себе коучем, психотерапевтом чи експертом, який основується в своїх теоріях на книги. Однак після закінчення турне Маша Єфросиніна зрозуміла, що її поїзди неймовірно енергетично заряджають, і не тільки публіку, а й її саму. Тож вирішила продовжити зустрічі, розказуючи вже про основні власні життєві помилки.
Ведуча пригадала п’ять історій із власного життя, з яких їй довелося винести чи не найважливіші істини. Ці уроки зірка пережила у 13, 19, 26, 33 та 35 років.

Так, Маша Єфросиніна поділилася з лучанками своїми шкільними переживаннями, образами, котрі їй довелося витерпіти під час навчання в університеті. Ведуча пригадала теж свій перший телевізійний досвід, кар’єрні та особисті невдачі, депресії та благодійність.

Головні істини, які їй вдалося винести з усіх помилок, наступні:

Брехня – поганий провідник.

Робота, яка приносить задоволення, – зелене світло на шляху до успіху.

Майте свою позицію. Тоді вас будуть більше поважати.

Не дозволяйте нікому впливати на ваші особисті відносини.

Якщо внутрішнє бажання сильніше за голос розуму, слухайте тільки голос розуму.

Насамкінець усі охочі могли поставити телезірці будь-яке запитання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Євробидло Показати IP 10 Жовтня 2019 08:45
Майстер клас по вихованню скверного характеру.
Коля Показати IP 10 Жовтня 2019 08:49
Аншлаг:)
Молодим дівчатам Показати IP 10 Жовтня 2019 10:05
Коли "сильні незалежні і самодостатні" розуміють, що світлого і щасливого майбутнього, які вони начитались в книжках по "стервології" не настало, а кошти для підтримки "образу" дуже потрібні. Розпочинаються гастролі по провінційних кінотеатрах де вони за помірну суму навчатимуть як досягти успіху і щастя будучи стервою. Простіше почитайте казку "Про діда і бабу і розбите корито" більше толку буде. Бо на всіх кінотеатрів не вистачить, а читати потім лекції коту якось не каміфльо)
Казанова Показати IP 10 Жовтня 2019 10:44
Недокохані жінки !
Наталія Показати IP 10 Жовтня 2019 10:54
Відвідала даний захід і була вкрай незадоволена організацією! Півгодини людей розсаджували, бо квитки куплені в інтернеті мали зовсім інші місця і не відповідали нумерації рядів на балконі. Ще півгодини співали оди спонсорам, показували одяг!!! Люди добрі, то є антиреклама, бо всі вже задовбались годину чекати на Машу. В результаті я посиділа 1 годину, бо о 20:00 мені потрібно було виходити на останню маршрутку, оскільки я не з Луцька. Висновок: добре, що я не придбала дорогий квиток. Інший висновок - в книгах більше корисної інформації)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus