USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майстерність та неординарний талант: лучанам представили творчий звіт від театральної студії «Бешкетники»

29 Березня 2024 07:42
Відбувся творчий звіт зразкової театральної студії «Бешкетники» Палацу культури міста Луцька, керівник - Алла Скрипічук.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Глядачам були представлені дві постановки: театральний колаж «Скриня історій» за розповідями, які написали самі ж маленькі актори, та прем’єра вистави «Місто за шпалерами» (автор - Наталія Блок). Юні актори вкотре підтвердили свою майстерність та неординарний талант. Присутні у залі із зацікавленістю спостерігали за історією про пошуки маленьких мишенят своєї мами, переймалися їхніми пригодами та раділи вдалому завершенню мандрівки.

Свій творчий звіт «Бешкетники» приурочили до Міжнародного дня театру.
Читати ще: Волинський аматорський фольклорний ансамбль отримав гран-прі фестивалю стрілецької пісні

Побувала на заході директор департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів, яка подякувала учасникам студії за творчість, участь у благодійних проєктах, спрямованих на допомогу ЗСУ, за те, що нарівні з дорослими допомагають наближати перемогу, продовжуючи творити й дарувати людям позитивні емоції. Побажала колективу нових творчих проєктів та вручила подяку Луцького міського голови.
Читати ще: «Від Стрітення до Великодня»: у Луцьку відбувся творчий звіт народного аматорського фольклорного гурту «Чачка»

Творчий звіт відбувся в межах благодійного марафону «Культура – духовні крила Перемоги», що реалізовується департаментом культури міської ради та закладами культури міської територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus