USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мчав зі швидкістю 140 км/год: на Волині патрульні випадково спіймали грабіжника

5 Червня 2023 14:22
Луцькі патрульні виявили громадянина, який перебував у розшуку за вчинення тяжкого злочину.

Сталося це учора, 4 червня, на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне поблизу села Піддубці. Патрульні контролювали швидкісний режим за допомогою приладу TruCAM. Близько 15-ї години вони зафіксували, що автомобіль Kia Optima в межах населеного пункту рухається зі швидкістю 137 км/год, повідомили у патрульній поліції Волині.

Інспектори зупинили це авто, і під час перевірки документів з’ясувалося, що його 47-річний керманич переховується від органів досудового розслідування у Запорізькій області. Водій перебував у розшуку за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому) ККУ.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а поки вона працювала над з’ясуванням усіх обставин забезпечували охорону місця події. Також інспектори винесли на водія постанову за ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus