USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мери італійських міст за порушення карантину погрожують розправою. Відео

25 Березня 2020 08:15
Глави італійських регіонів і мери міст записали ролики, в яких мотивують співгромадян дотримуватися карантину. У них чиновники не гребують міцними словами, криком і навіть погрозами.

Про це повідомляє Страна.

Наприклад, президент Кампанії Вінченцо Де Лука закликав перенести вечірки з нагоди випускних.

«До мене дійшли новини, що дехто хотів би провести вечірку з нагоди випуску. Ми відправимо до вас карабінерів. З вогнеметами. Випускний? Зробіть його через два, три, чотири місяці. У це неможливо повірити», – сказав президент.

Мер міста Барі висловився більш емоційно.

«Я звертаюся до всіх вас. Куди ви, бл@дь, все ходите? Ви і ваші собаки, у яких, мабуть, хвора простата!» – сказав градоначальник.

Мер комуни Гуальдо-Тадіно вийшов поганяти людей на вулиці з криками: «Ви не можете грати тут в пінг-понг! Ідіть додому, пограйте у відеоігри. Я мер цього міста. Я змушу вас дотримуватися правил. Мені не потрібні виправдання. Ви повинні бути вдома».

Мера міста Лючеро обурило використання мобільних перукарень.

«Чи користуєтеся мобільними перукарнями? Навіщо? Ви розумієте, що труна у вас буде закрита? Хто вас взагалі побачить в закритій труні?» – задав він риторичне питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 25 Березня 2020 09:12
А як жеж демократія??? це ж тільки в комуністичних країнах людей примушують... лояльність і пояснення важливіші за примус... звикла та Європа до інкубаторських умов і забула, що буває по іншому
Васік Показати IP 26 Березня 2020 06:08
А як з дебілами ще говорити? Саме підхватить і всіх заразить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus