USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

МОН рекомендує вчителям запровадити психологічні хвилинки. Що це таке

15 Вересня 2023 06:45
Міністерство освіти та науки порадило вчителям проводити під час уроків психологічні хвилинки. Про це сказано у рекомендаціях щодо викладання шкільних предметів.

Психологічний стан учнів та студентів – це те, за чим неодмінно потрібно слідкувати кожному педагогу. Через війну всі перебувають у стресі, тому вкрай важливо спробувати зменшити його негативний вплив, інформує МОН.

Психологічні хвилинки повинні бути спрямовані на те, щоб допомогти учням впоратися зі стресом та його наслідками. У МОН вважають, що такі психологічні хвилинки можуть краще налаштувати дітей емоційно, завдяки чому робота в класі та атмосфера будуть на кращому рівні.

«Регулярне впровадження психологічних хвилинок у зручний час та слушній нагоді допоможе здобувачу освіти стати більш спокійним, врівноваженим, а також дасть змогу краще зрозуміти свої почуття», – зазначили у рекомендаціях.

Коли саме проводити психологічні хвилинки педагоги вирішують на свій власний розсуд. Щоб легко підготуватися до такої роботи з дітьми, у МОН порадили вчителям скористатися навчально-методичним посібником «Психологічна хвилинка». Він містить 108 коротких відеотренінгів на різні теми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus