USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

МОЗ повідомив, хто відповідатиме за дотримання санітарних норм у школі

10 Серпня 2020 11:41
За дотримання правил санітарних норм у школі відповідає керівництво навчального закладу.

Про це на брифінгу сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, повідомляє Укрінформ.

«У нас визначені правила, які розроблялися МОЗ разом з МОН. У цих правилах визначено, що цей обов’язок щодо виявлення дітей з ознаками гострої респіраторної хвороби, проведення термоскринінгу, як звертатися в тому числі до лікарень, в які терміни, покладається на керівництво школи. Все це чітко визначено і доведено МОН до відповідних структурних підрозділів, які знаходяться в областях», – сказав Степанов.

Стосовно інших санітарних норм і правил, встановлених в школах через пандемію COVID-19, Степанова наголосив що відповідальність за їх дотримання несуть як керівники навчальних закладів, так і місцева влада.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я наприкінці липня затвердило Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Міністерство освіти та науки на початку серпня оприлюднило рекомендації закладам освіти для початку роботи з 1 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Серпня 2020 12:56
Та пішов той моз подалі...
скептик Показати IP 10 Серпня 2020 13:36
брєд собачий. виконання тієї всієї галіматьї, що намазюкана в постанові (яка, до речі, є незаконною сама по собі), не входить до посадових обовязків і повноважень керівництва навчальних закладів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus