USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

МЗС України викличе посла Італії у відповідь на заяву глави МВС Італії

21 Липня 2018 09:29
У Міністерстві закордонних справ України відреагували на заяву глави Міністерства внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні щодо “законності” анексії Криму.

Про це заявила заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль в ефірі 5 каналу в п’ятницю, 20 липня.

За словами Зеркаль, на понеділок, 23 липня, запланована зустріч з послом Італії в Україні.

“Ми реагуємо. У понеділок ми будемо зустрічатися з італійським послом, він дуже приємна людина, я розумію, що він не може відповідати за слова своїх політиків, особливо з огляду на те, що цей політик їздив до Криму, тільки що повернувся з Москви, де, за наявною у нас інформацією, зустрічався з паном Путіним”, – заявила вона.

Зеркаль також зазначила, що не варто очікувати чогось іншого від такої людини. “Очікувати щось інше від людини, яка з 90-го року є функціонером цієї Ліги Півночі, ну можливо, не варто. Крім того, вони зараз на підйомі за рейтингами. Це напружує більше, ніж будь-які його заяви… Зараз у них рейтинг підтримки понад 30%. Це означає, що в Європі є проблеми”, – додала вона.

нагадаємо, віце-прем'єр-міністр і міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні назвав окупацію Криму Російською Федерацією у 2014 році законною, а Революцію гідності в Україні “псевдореволюцією”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Макс Показати IP 21 Липня 2018 09:59
Ай-йай-йай, зрада за зрадой, а как кричали, что весь мир с нами.
скептик до Макс Показати IP 21 Липня 2018 11:59
путіно**си - це далеко не "вєсь мір"
скептик Показати IP 21 Липня 2018 12:00
а оголосити того макаронника персоною нон-грата слабо ?
Справедливий Показати IP 21 Липня 2018 13:29
В Європи є проблеми...... Проблеми є в нас, а не в Європи.... Зас........лися по самі вуха, а обвинувачуєм усіх на світі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus