USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На COVID-19 на Волині захворіли 48 учнів і 123 педагоги

25 Вересня 2020 13:10
Із початку нового навчального року на Волині на коронавірус захворіли 48 учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Про це йшлося 25 вересня під час брифінгу в облдержадміністрації щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Як розповіла заступниця директора Волинського лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка, в області, як і в цілому в Україні, спостерігається прогнозоване зростання кількості випадків захворювання на коронавірус.

«Щотижневий приріст становить понад 20%, а за останній тиждень – 27%. Якщо з початку вересня реєструвалося 60-70 випадків захворюваності на COVID-19, то протягом останнього тижня – понад 80 випадків. За останню добу зареєстровано 127 нових випадків», – сказала вона.

Та додала, що на стабільно високому рівні знаходиться захворюваність на пневмонію. Протягом останнього тижня нараховується 377 таких випадків.

«Відзначається прогнозований ріст захворювання серед дітей у зв’язку з початком навчального року. Всього з початку вересня захворіли 48 учнів загальноосвітніх навчальних закладів та 123 особи з числа персоналу. Випадки захворювання реєструються в усіх районах області, окрім Старовижівського. У зв’язку з ускладненнями епідситуації на самоізоляції перебували понад 4000 учнів і більше 400 осіб з числа персоналу шкіл», – зазначила Надія Костирка.

Вона зауважила, що про кожен підтверджений випадок у навчальному закладі інформується дирекція установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus