USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На аварійному перехресті у Луцьку облаштували світлофор

9 Грудня 2020 12:28
На перехресті пр.Відродження-вул.Ветеранів-вул.Писаревського встановлюють світлофор.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Завершується облаштування нового світлофорного об‘єкту на проблемному аварійному перехресті пр.Відродження-вул.Ветеранів-вул. Писаревського.

Окрім цього, плануємо в майбутньому облаштувати нові світлофорні об‘єкти на перехресті вул. Львіська-вул. Потебні та перехресті вул. Конякіна-вул. Федорова», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дед-пердед Показати IP 9 Грудня 2020 14:45
а просунути д*пу на 30 метрiв до ВЖЕ IСНУЮЧОГО свiтофора неможливо,чи що? налiпiть iше тих свiтофорiв, ну просто бабки нема куди дiвати «аварійному перехресті» - нефiг шастать
Колік Показати IP 9 Грудня 2020 15:47
Краще за ті кошти, купити деяким категоріям трішки мізків, можна і курячих. Новий світлофор на перехресті Львіська, Даньшина, Городецька. Особа жіночої статі (яжемать) в обох рука по дитині валить на червоне світло, на зауваження пані куди ідете; очі по п'ять копійок ШО ХОЧЕШ Я НА ПЕРЕХОДІ! Занавіс, оплески.
Віктор Показати IP 10 Грудня 2020 07:28
На перехресті Львівська- Городецька- Даньшина,світлофор потрібен як зайцю тріпер!
Вася Показати IP 10 Грудня 2020 08:58
Дуже правильне рішення,бо інколи виїхати з Писаревського або з Ветеранів неможливо,ще б на Клима Савури-Задворецька поставили
ту дед-пердед Показати IP 10 Грудня 2020 09:26
проїзд і пішохідні переходи через це перехрестя незручні і складні, тому світлофорне врегулювання край необхідне. світлофор за 30 метрів не вирішує проблему переходу через вулицю Ветеранів та Писаревського. Виїзд з цих же вулиць на проспект Відродження (особливо всіма улюблений лівий поворот) ще той екстрім. Однозначно молодці, правильне рішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus