USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На лікування 14-річного лучанина з онкологією виділили 50 тисяч з бюджету

18 Липня 2019 11:52
50 тисяч гривень з міського бюджету виділили на лікування 14-річного Марка Бадаляна, який бореться за життя. Лікарі виявили у хлопчика страшний діагноз: злоякісна пухлина головного мозку з ознаками метастаз вздовж спинного мозку.

Про це стало відомо сьогодні, 18 липня, під час засідання позачергової сесії Луцької міської ради.

Із ініціативою допомогти хлопчику звернувся до луцьких обранців громади депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.

«Учора ввечері до мене звернулись родичі 14-річної дитини – Марка Бадаляна. У хлопчика онкологія – пухлина головного мозку з метастазами на спинний мозок. Прошу підтримати і виділити 30 тисяч гривень на подолання важкої хвороби за рахунок коштів, передбачених на Луцьке підприємство електротранспорту», – зазначив депутат.

25 обранців громади проголосували «за» те, аби виділити 50 тисяч гривень для хлопчика з бюджетних коштів, передбачених на потреби ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus