USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Любомльщині браконьєри вбили вагітну самку дикого кабана

13 Лютого 2018 18:45
У Гупалівському лісництві, на території урочища «Полапівське болото», виявилимертву тушку самки кабана, – про це пише Кордон з посиланням на газету «Наше життя».

При розтині тушки з’ясувалося, що вона мала привести семеро поросят. Браконьєрів за гарячими слідами затримати не вдалося.

Про цю подію повідомили в поліцію, яка нині проводить заходи для встановлення досі порушників.

Шкоду, яку завдали браконьєри, оцінили у 180 тисяч гривень.

Як відомо, сезон полювання в Україні на самців лося, кабана та їх молодняк закінчився 31 січня. А на козулю, самок лося, кабана та їх молодняк ще 31 грудня 2017 року.

Крім того, рейдові бригади у мисливських угіддях неодноразово виявляли петлі, які наносять шкоду диким тваринам, травмуючи їх.

Голова Любомльської УТМР Олександр Мікульський застерігає, аби подібних випадків браконьєрства не траплялося, тому що за це доведеться відповідати за законом. Через таких несвідомих, нахабних та зухвалих твариновбиць дичини в наших лісах може й не залишитися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ник Показати IP 13 Лютого 2018 19:12
ну там вся блатота волыни промышляе
думка Показати IP 13 Лютого 2018 19:39
Та не за законом вони повинні відповідати - відрубати нелюдям руки, щоб хліб святий підбирали, як пси з пороху - десятому була б наука. І не треба щось шепотіти про права людини і іншу дурню - тільки батогом, вогнем і залізом можна викувати націю людей. А зараз у нас нація покидьків, яких чим більше гладиш за шерстю - тим більше у них роги ростуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus