USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На луцькій АС спозаранку демонтували п’ять кіосків

17 Липня 2018 11:43
П’ять торгівельних кіосків сьогодні демонтували інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради на земельній ділянці комунальної власності по вулиці Конякіна, 39, що на АС №1. Це був вже другий етап демонтажних робіт. Раніше вони вже зносили тут незаконні тимчасові споруди з вказаної території.

Про це йдеться на сторінці луцьких муніципалів у Фейсбуці.

Кіоски впродовж багатьох років розміщувалися без дозвільних правовстановлюючих документів, а рішення про їх демонтаж було прийнято членами виконавчого комітету Луцької міської ради ще у 2016 році. (07.10.2016 року за №620-8, №620-18, №620-5, №620-9, №620-7). З того часу, муніципали неодноразово повідомляли власників тимчасових споруд про необхідність виконання рішення виконкому, однак підприємці й надалі продовжували торгувати та ігнорували інспекторів, а кіоски самовільно не демонтовували.

Присутні під час демонтажних робіт власники кіосків, мали змогу винести з них усі речі після цього, інспектори проводили свої роботи з конструкціями. Жодних скарг від ФОПів муніципали не отримували, а майно описано та передано присутнім власникам кіосків.

Демонтажні роботи закінчились близько шостої ранку з метою відновлення безперебійної роботи автостанції. На даний момент проводиться прибирання після демонтажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 17 Липня 2018 12:20
Знатяжливо працюють вночі і мніципали і вандали в парку.
Анонім Показати IP 17 Липня 2018 12:29
А в кіоску з хот догами були сховані збереження в іноземній валюті і вони пропали цікаво хто за це відповість?????
Совіть до Анонім Показати IP 17 Липня 2018 16:33
А вони законно були там встановлені ті кіоски що хтось за них має відповідати ???
місцевий Показати IP 17 Липня 2018 13:22
Сьогодні вночі на Луцькій АС-1 відбулося рейдерске знищення бізнесу ще 5-х підприємців.Мета-зачистка території під будівництво торгового центру підприємцем Геруном.Слава Україні!
ВОПАС Показати IP 18 Липня 2018 12:11
РЕЙДЕРСТВО ЛУЦЬКОГО АВТОВОКЗАЛУ Офіційна заява ПрАТ «ВОПАС» щодо подій 17.07.2018 року на території Автовокзалу №1 м. Луцьк 17 липня 2018 року близько 02.40 год. на територію автовокзалу № 1 м.Луцьк увірвались невідомі молоді чоловіки, які самовільно зірвавши замок в’їздних воріт запустили техніку (вантажні автомобілі, крани), після чого на територію заїхав службовий автомобіль Муніципальної варти Луцької міської ради. Використовуючи незаконні рішення про демонтаж, що прийняті виконавчим комітетом Луцької міської ради у 2016 році відносно розміщених тимчасових споруд на комунальній землі по вул. Конякіна, 39 в м.Луцьку невідомими особами було пошкоджено та викрадено наше майно, що розміщене на території Автовокзалу №1 м. Луцька, що розміщений на земельній ділянці державної форми власності та закріплений за постійним землекористувачем ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій». Про факти грабежу, крадіжок, зловживання службовим становищем, перешкоджання нашій господарській діяльності невідомими особами, серед яких були працівники Муніципальної варти ЛМР, та діями яких керував підприємець Герун Юрій Євгенійович ПрАТ «ВОПАС» та підприємцями-власниками демонтованих кіосків було повідомлено патрульну поліцію м. Луцька, співробітники якої прибули за викликом 102. При цьому підприємець Герун Ю.Є. використовував надані створені в результаті службового недбальства земельні документи ГУ Держгеокадстру у Волинській області, щодо віднесення землі під автовокзалом до комунальної власності та наявності у нього речових прав на землю. Надані коментарі пресі Сиротинською Ю.Я. про безконфліктність ситуації не відповідають дійсності, при чому остання здійснювала психологічний тиск на підприємців власників демонтованих кіосків шляхом використання електрошокера. ПрАТ «ВОПАС» та підприємці – власниками демонтованих торгових кіосків з проханням вжити заходів до припинення рейдерського захвату земельної ділянки державної форми власності та ущемлення законних прав, як підприємців, в тому числі на належне досудове розслідування злочинних діянь, що мали місце 17.07.2018 року в м. Луцьк на території АС №1 звернулися до голови Волинської ОДА Савченка О.І., прокурора Волинської області Киричука М. та інших органів.https://www.facebook.com/prat.vopas/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus