USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

На луцькому підприємстві «Електротермометрія» – страйк

25 Жовтня 2017 17:16
На луцькому підприємстві "Електротермометрія" – страйк. Робітники заводу сьогодні відмовились працювати, доки їм не виплатять заборгованість із заробітної плати.

Виробництво зупинилось. Люди розповіли: востаннє зароблені гроші отримали за половину червня, далі виплати припинились, – повідомляє Волинська дирекція НСТУ.

Тим часом, усі змушені сплачувати за недешеві комунальні послуги. Така ситуація обурює працівників, кажуть: керівництво підприємства змушує їх іти у відпустку за власний рахунок кілька разів на рік.

Люди зустрілися з генеральним директором "Електротермометрії" Юрієм Малихіним, аби врегулювати критичну ситуацію, що склалась. Перемовини результатів не дали. Працівникам не змогли дати чіткої відповіді, коли їм виплатять заборговане.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ігор луцький Показати IP 25 Жовтня 2017 17:27
Який з алкаша директор?Свідомо розвалює і заганяє в борги підприємство.
К. лучанин Показати IP 25 Жовтня 2017 20:50
Це підприємство вже ніколи не підніметься з колін! Вина повністю лежить на керівництві! Малихін Ю.О. не може керувати заводом, він не вміє, він лише думає про свою кишеню. Біда в тому що держава не хоче позбавлятись від неефективних власників, а дане підприємство є приватним. Був вже страйк раніше в 2015р. , була вже перевірка і що... Покращення не відбувалось. Місцева влада ніяк не впливає на підприємство. Люди порозбігались хто куди. Спеціалістів хороших НЕМА. Оновлення продукції не відбувається. Для технічного переоснащення треба десятки мільонів.\, а їх нема і ніхто недасть. Єдиний варіант, це знайти ІНВЕСТОРА, або продати завод бо толку з нього ніякого не буде. Обладнання там дуже старе і ЗНОШЕНЕ. Ливарні машини ламаються( литво погане, браку багато) токарний парк старий, штамповка нікудишня, в інструментальному цеху працює із десяток людей( бо ті хто з досвідом пішли на з-д "МОТОР" в т.ч. і бувший нач цеху). Технологія на цьому заводі ВІДСТАЛА і є примітивною бо їй ніхто і раніше серйозної уваги не приділяв разом із бувшими головними спеціалістами і начальничками різної величини. Спеціалістів , до слова , там НІКОЛИ НЕ ЦІНИЛИ при різних ДИРЕКТОРАХ. Отож і завод дійшов ДО КРАХУ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus