USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Луцькому підприємстві електротранспорту загинув працівник

6 Серпня 2018 17:15
На Луцькому підприємстві електротранспорту стався трагічний випадок. Ввечері 5 серпня працівник вирішив відремонтувати колесо, яке вийшло з ладу, на одному з тролейбусів. Однак, щоб зробити це швидше – спробував не дотримуватися технології і бортувати його просто на транспортному засобі, пише Віталій Іщук на Під прицілом.

Цю інформацію в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердив директор ЛПЕ Володимир Пуц. З його слів, поступила заявка на ремонт в нічну зміну – майстер мав замінити внутрішнє розпірне кільце.

Відкрутивши кілька болтів, через прогнилий з середини корд, трапився вибух колеса у результаті якого автослюсар отримав політравму. Співробітника віднесло аж на 7 метрів від місця події. 61-річний чоловік був доставлений до лікарні, а вже через годину близько 23:45 потерпілий помер.

Додамо, що на ЛПЕ кожні 3 місяці має проходити інструктаж з техніки безпеки. Наразі невідомо чи чоловік проходив його, але у документах підприємства відзначено, що востаннє інструктаж з техніки безпеки відбувся у суботу 4 серпня.

До слова, чоловік був тверезим.

Відзначимо, що за інструкцією перед проведенням будь-якого ремонту із колеса співробітник мав випустити з нього повітря. Наразі у загибелі працівника розбираються правоохоронці та працівники прокуратури.

«Чи це була пошкоджена рама, чи диск, але відбувся різкий витік повітря, колесо відкинуло в сторону слюсаря, що завдало йому травм. Чоловіка доставили в лікарню, але там у нього зупинилось серце», - зазначає Володимир Пуц.

З його слів, у загиблого залишилось троє дітей, організацію прощання з загиблим підприємство візьме на себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus