USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Миколаївщині медики змусили жінку забрати ампутовані ноги її чоловіка. Відео

17 Вересня 2020 23:22
У Новому Бузі Миколаївської області жінку змусили забрати з лікарні ампутовані ноги чоловіка.

Про це пише УНІАН.

Медики заявили, що у лікарні немає грошей на утилізацію медичних відходів. Подію обговорювали на сесії районної ради. Перед депутатами виступила подруга жінки Оксана Киричишина: «Їй сказали в лікарні – прийдеш з ранку, посидиш, поки закінчиться операція, і забереш ноги з собою. І дають їй цей мішок з ногами на плечі... вона йде, непритомніє, тому що, як вона мені потім розповіла: «Я відчувала тепло цих ніг у себе на плечах». Також вона закликала депутатів вирішити питання з утилізацією медичних відходів, оскільки мер міста повідомив їй, що за законом родичі повинні забирати подібні речі з лікарень.

У свою чергу головний лікар лікарні, присутній на зустрічі, звинуватив жінку в тому, що вона не спробувала розібратися в ситуації і не звернулася за допомогою до керівництва лікарні: «Ви взяли цей мішок на плечі... Навіщо ви це зробили? По утилізації. Наша установа піднімала це питання неодноразово. У нас був центр утилізації, який благополучно на території ветслужби місцеві жителі розікрали, розібрали на металобрухт, і воно стоїть розкурочене».

З його слів, якщо не передбачена утилізація, то родичі повинні займатися цим. Якщо цього зробити вони не можуть, то цим питанням займається керівник громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 17 Вересня 2020 23:50
К....ва .....здичавіли ((((
Триндець Показати IP 18 Вересня 2020 01:23
Якщо родичі не можуть утилізувати кінцівки?.. А яким чином, як вони собі це уявляють?!! Раз дурдом, два дурдом...
13 Показати IP 18 Вересня 2020 02:43
Не люди, а звери... давайте трупы из моргов фаршем давать в пакетах, с фразой ,дальше каждый сам за себя', а земле предавать только платежоспособных, тогда и 'чернозёмом Рідна станет бедна'!
13 Показати IP 18 Вересня 2020 02:51
...утилізаціЯ ЗАДОВОЛЕННЯ КРАЙНЕ ДОРОГЕ... (с) Та для вАС пане чёрт отдельный котёл приготовил! Что с нами стало....
супрун из диаспоры Показати IP 18 Вересня 2020 08:58
результат 30-летних реформ) геть систему сталинского Семашко!
скептик Показати IP 18 Вересня 2020 11:27
я б тому медику в ж!!у ті ноги засунув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus