USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На нафтозаводі у Венесуелі стався потужний вибух, влада назвала це терактом

21 Березня 2021 12:16
У Венесуелі 20 березня відбувся теракт на території державної нафтогазової компанії Petroleos de Venezuela SA. Потужний вибух прогримів на ділянці газопроводу в місті Ель-Техеро.

Про це повідомляє 24 канал.

Наразі не надходило інформації про жертв чи постраждалих. Про це повідомив міністром промисловості Тарек Зайдан Ель-Айссамі Мадда.

Посадовець розповів, що на ділянці газопроводу, де стався вибух, розташований операційний центр і газозаправний завод високого тиску.

Внаслідок потужного вибуху з ладу вийшла газова інфраструктура однієї з найбільших компаній у Венесуелі.

Наразі на місці інциденту вже працюють ремонтні бригади, які намагаються усунути наслідки аварії і відновити роботу пошкодженої ділянки газопроводу.
За словами міністра промисловості Венесуели, президенту країни Ніколасу Мадуро одразу повідомили про масштабний терористичний акт.

Це вже не вперше газопровід державної компанії PDVSA став об’єктом терористичних атак. У січні 2021 року очільник країни Ніколас Мадуро заявив про атаку на східну ділянку газогону, яка спричинила масштабну пожежу.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Тоді Мадуро назвав терористами організаторів нападу, які нібито хотіли порушити поставки газу у Венесуелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виновати Обама и Тра Показати IP 21 Березня 2021 12:53
Пудинг памаги!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus