USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На об'їзді Луцька завершили роботи з асфальтування автошляху. Фото

14 Липня 2020 17:34
Цими вихідними завершились роботи з влаштування фінішного шару дорожнього одягу – верхнього зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші – на ділянці Княгининок – Прилуцьке (км 140+850 – км 153+750).

Та ремонт на цьому не завершено. Наразі тривають роботи з укріплення узбіч, влаштування пішохідних доріжок, встановлення металевого оцинкованого бар’єрного огородження та інше, інформують у фейсбуці на сторінці Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Підрядник – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». У рамках поточного середнього ремонту цього відрізку дороги М-19 відбувається відновлення двох штучних споруд. Міст через річку Стир у селі Княгининок вже відремонтовано. Наразі тривають ремонтні роботи на шляхопроводі у селі Прилуцьке.

Як зазначається, до кінця липня відремонтовану ділянку Княгининок – Прилуцьке мають ввести в експлуатацію.

Окрім того, у поточному році буде відремонтовано ще 31 км автошляху М-19 на ділянці Ковель – Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 14 Липня 2020 23:16
"Автомагистраль"набагато краще робить дороги за той автодор недорозвинений

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus