USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волинь з боку Білорусі намагався потрапити українець з російським паспортом

12 Жовтня 2022 08:08
На Волині у громадянина України під час проходження контролю у пункті пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю, виявили російський паспорт.

Про це стало відомо з постанови Ратнівського районного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, 30 вересня громадянин України прибув на вхід в Україну в пункті пропуску «Доманове». Під час перевірки було встановлено, що 20 січня він перетнув державний кордон на виїзд з України в пункті пропуску «Бачівськ», пред`явивши паспорт громадянина Російської Федерації. Таким чином він порушив ч.1 ст.2 Закону України «Про порядок виїзду з України і в`їзду в Україну громадян України», тобто вчинив адміністративне правопорушення передбачене ч.1 ст.204-1 КУпАП.

Читати ще: На Волині під час виїзду за кордон у працівника НЕК «Укренерго» виявили подвійне громадянство

До суду чоловік, який має два паспорти, не з’явився, тож справу розглянули без його присутності. Вина правопорушника доведена його письмовим визнавальним поясненням, а також копіями паспортів громадянина України та громадянина РФ.

Суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 5 тисяч 100 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2022 12:24
диверсанти лізуть ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus