USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині авто на швидкості збило чоловіка на узбіччі і зникло з місця пригоди

26 Лютого 2021 10:45
Учора, 25 лютого, до поліції надійшло повідомлення від медиків, що до них з тілесними ушкодженнями звернувся 45-річний житель Луцького району. З’ясувалося, що чоловік постраждав внаслідок ДТП у селі Боратин: невідома особа за кермом легковика зачепила громадянина та зникла з місця події.

Потерпілого госпіталізували з травмами до лікарні, повідомляє поліція Волині.

У результаті проведення необхідних оперативно-пошукових заходів, а також завдяки камерам спостереження, правоохоронці встановили транспортний засіб і особу водія буквально протягом години.

Поліцейські офіцери Боратинської громади Микола Парфелюк та Сергій Токарський розповіли, що відео з камер спостереження, встановлених у цій громаді, виведене на їхні мобільні телефони. Таким чином, вони в онлайн режимі спостерігають, що сталось чи коїться в громаді. Поліцейські встановили, що автопригода трапилась близько 8 години ранку.

«У нашій громаді встановлені дуже потужні відеокамери, які розпізнають номерні знаки і обличчя. Таким чином, ми побачили, що водій Renault Sandero на швидкості зачепив чоловіка, який йшов узбіччям, та поїхав далі. Згодом з’ясували, що це 25-річний житель Рівненської області», – розповів Микола Парфелюк.

Підозрюваного доставили на місце події, де далі з ним працювала слідчо-оперативна група поліції.

Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує усі обставини скоєння ДТП. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатолій Показати IP 26 Лютого 2021 11:00
Напевно пішоход йшов спиною до авто по проїжджій частині?
та до Анатолій Показати IP 26 Лютого 2021 12:15
Та хоч на вухах - швидкісний режим в населеному пункті ніхто не відміняв. До того ж втікати, не надавши потерпілому допомоги, то є злочин.
Колік до та Показати IP 26 Лютого 2021 15:22
Справа в тому, що якщо пішохід рухається по проїзджій частині, то має рухатись назустріч транспортим засобам. Це згідно ПДР, а пішохід теж учасник дорожнього руху і має дотримуватись цих правил. А ходити на вухах заборонено , так як це вже розваги та ігри, про це теж є відповідний пункт в правилах дорожнього руху!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus