USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині без електропостачання залишається майже 301 тисяча спроживачів

24 Листопада 2022 12:32
На Волинську область збільшено доведений ліміт потужності, що дозволить додатково відновити електропостачання 60000 споживачів. Без напруги залишаються орієнтовно 309000.

Про це повідомили у ПрАТ «Волиньобленерго».

Станом на 8:00 24 листопада по Волинській області знеструмлено 389207 споживачів. Доведені НЕК «Укренерго» обсяги потужності дозволили заживити 9% (36486 споживачів області), переважно об‘єкти критичної інфраструктури.

Станом на 10:00 на Волинську область збільшено доведений ліміт потужності, що дозволить додатково відновити електропостачання 60000 споживачів. Без напруги залишаються орієнтовно 309000.

Першечергово здійснюється максимальне забезпечення електропостачанням усіх важливих об’єктів критичної інфраструктури (лікарні, військові об’єкти, КНС, водозабори, районні котельні, базові вишки з’язку).

Головна проблема – відсутність достатньої генерації з теплових та атомних електростанцій для видачі потужності через підстанції НЕК «Укренерго».

Загалом по області, як і по всій Україні, гострий дефіцит потужності.

Енергетики усієї країни працюють цілодобово для якнайшвидшого повернення світла українцям.

За попередньою інформацією Міністерства енергетики зменшення дефіциту електроенергії в ОЕС України для можливості заживлення споживачів очікується вже до кінця доби.

У «Волиньобленерго» просять волинян зберігати спокій, не поширювати неперевірену інформацію та підтримувати один одного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus